Tjen penge online: Betalende websteder og apps for at tjene penge

Disse virksomheder har muligvis en Facebook-side, men de fleste bruger dem ikke effektivt til at tiltrække flere kunder eller skabe mere salg via betalt reklame. Den bedste måde at sikre dig, at du samarbejder med et legitimt firma, er at tage undersøgelser direkte på et websted, der søger feedback, og springe mellemmændene over. Hvis du har en evne til et bestemt emne og bor i nærheden af ​​et universitet, kan du overveje at tilbyde din hjernekraft og undervisningsevner for nogle hurtige kontanter. Jeg ville medtage forskellige muligheder, så alle kunne finde et par, der passer til deres færdigheder, interesse og livsstil. Den bedste del er, at det er gratis at bruge. Du har brug for nogle designfærdigheder, men har også yderligere ressourcer lige ved hånden, såsom et møbelfirma, opbevaringsmuligheder osv.

Ebates Jeg er en stor fan af cashback-webstedet Ebates. 2 millioner om året spiller videospil og tilføjer hans kommentar, mens han spiller. Jo mere du indsnævrer dit emne, jo lettere vil det være for dig at opbygge en loyal medlemsbase. Brug kode NF3TH ved tilmelding og få 2019 bonuspoint, når du scanner din første kvittering. Da jeg klikkede på undersøgelsen, bad den mig om at logge ind igen. Paribus samarbejder med et stort antal købmænd, som du sandsynligvis allerede handler hos, inklusive Walmart, Costco, Best Buy, Target, Apple, Kohl's og mere! Det er en fremragende mulighed for at tilbyde tekniske uddannelseskurser, der lærer folk, hvordan man lærer en tiltrængt evne eller udfører en vigtig opgave.

Prøv Paribus.

Og du kan begynde at gøre det her på Hostinger med vores domænekontrol! ”Der er intet tilgængeligt lige nu, kom tilbage senere. Der er ingen knap, du kan trykke på for at generere penge (medmindre du selvfølgelig er finansafdelingen!) Hvis jeg har ret, er alt hvad du laver, når du tilmelder dig det store flertal af disse websteder, at hjælpe dem med at tjene penge på de formularer, du udfylder og de spørgsmål, du svarer. Bogen fortæller dig alt hvad du har brug for at vide, fra at købe (inklusive bestemmelse af værdier) til markedsføring og salg. Hvis du kan lide at prøve nye produkter og har mulighed for at prøve dem gratis, skal du undersøge og finde de markedsundersøgelsesfirmaer, der tilbyder produkter, du ønsker at prøve. De kan variere i pris fra omkring kr2.000 op til kr6.000, og du vil have den bedste, du har råd til.

75% for de fleste transaktioner (netto kr97.

Sælg Dine Bagværk

Seerne elsker brugergenereret indhold. Da vi taler om legitime job, skal du være... godt, legitim. På trods af denne overflod er det kun 19% af virksomhederne, der minearbejder data af høj kvalitet. Når du har konfigureret dit opkald, kan du begynde at lave en ugentlig tidsplan og arbejde hjemmefra.

Opret derefter din profil, og start browsingjob.

Blogging

Ingen noteringsgebyrer, handel lokalt, hurtige omdrejningstider. Her er processen, du skal følge: Du kan faktisk sælge disse planer på webstedet, hvilket er særlig gavnligt for nye lærere, som sandsynligvis endnu ikke har oprettet deres egne lektionsplaner. Overvej at tilbyde nogle nedsatte tjenester for at give dig et navn. Men du kan også registrere dig hos et firma, der hedder Fonemed.

Online-undersøgelser er et af værktøjerne, som markedsundersøgelsesindustrien med flere milliarder dollars bruger til at indhente feedback fra forbrugere, der vil hjælpe virksomheder og producenter med at forbedre eller udvikle nye produkter. Du skal dog være forsigtig med den platform, du vælger. Eller du kan opkræve dine besøgende et månedligt medlemskontingent for at få adgang til jobbrættet. F.eks. Genererer Pat Flynn fra Smart Passive Income en stor del af sin månedlige indkomst gennem affiliate marketing. Samme ordsprog ser meget bedre ud, når disse øre erstattes med dollars. Der er også spørgsmålet om cookies.

De fleste af os har brugt masser af tid på disse platforme, så hvorfor ikke lægge din viden om hashtags, og hvad gør et indlæg populært at arbejde?

Yderligere Menu

Så længe du har plads, kan dette skabe en af ​​de bedste måder at tjene penge online, der kan startes med en meget begrænset investering. Freelance arbejde Måske kan du lide at skrive, styre Facebook-sider eller lave lidt grafisk design på din fritid. Hvad det betyder for en blogger er, at de konstant skal oprette indhold og promovere det, og de får meget lidt direkte indkomst fra processen. Nogle virksomheder, ligesom Swagbucks, tilbyder også præmier, point eller kontanter for at henvise andre til tjenesten, så dette er et andet aspekt af undersøgelse for at tjekke ud. At lære nye færdigheder kan gøre en stor forskel i dit arbejde fra hjemmekarrierevejen. Ved hjælp af platformen kan du foretage forudbestemte søgninger og give feedback til søgemaskinerne til at bruge til at forbedre den service, de leverer.

Få betalt til Google

Ved du, hvor mange mennesker der ville elske at være i dine støvler? Mens jeg fortsatte med at se og indse, at der ikke var noget derude, nåede jeg ud til mødre, der arbejdede hjemmefra og oprettede dette websted for at dele deres historier i en artikel, jeg skrev om afprøvede og sande ophold hjemme-morjob. En nem måde at gøre nøjagtigt på dette er at udnytte en slags penge at gøre app. Forlad dem nu og vælg Bing-søgemaskinen. Dette er ikke investeringsrådgivning.

Du ønsker at få disse positive anmeldelser og give dig et godt navn.

Start En Blog

Dette sted har været go-to ressource i over et årti for mennesker, der ønsker at tjene lidt ekstra penge online. Nu med Etoro bliver handel social. Lyt til min podcast-episode med en succesrig Fiverr-skaber, og Tilmeld dig Fiverr i dag. Hvis du klikker på dette link og foretager et køb, tjener vi en provision uden ekstra omkostninger for dig. Alt hvad du skal gøre er at downloade en af ​​apps og lade den passivt køre i baggrunden. Du kan starte din egen hostingvirksomhed eller, hvis du er en webdesigner, inkludere hosting i dine webdesignpakker. Sørg for at have en PayPal-konto, da det er sådan virksomheden betaler.

I dag vælger over 54 millioner amerikanere at forlade traditionelle karrierer og starte en freelance-forretning. Betalingen kan være omkring kr0. Cryptocurrency har eksploderet i de sidste par år. Det, du sandsynligvis vil se, er kursusbeskrivelse, der skitserer alt, hvad du vil lære, en tidsplan og måske endda kursusmål og resultater. Podcasts egner sig til markedsføringsindsats, da det er let at have gæstetalere, men det tjener stadig ikke dig penge, medmindre du henter annoncører ind.

Du tjener Swagbucks for at se (point, der kan indløses til gavekort eller Paypal).

Når Knaphed Er Legit, Og Når Det Er En Fidus

Hvorfor ikke tjene ekstraindkomst ved at leje den ud på Turo for nogle ekstra kontanter? At starte en podcast, ligesom oprette en YouTube-kanal eller blog, kommer til at fortælle interessante historier og opbygge et engageret publikum. Denne grafik forklarer fidus. Download deres app, find derefter, vælg og komplet optrædener i dit område, for eksempel at sikre, at et produkt prissættes korrekt i en lokal butik, eller at en markedsføringsbegivenhed finder sted. Nogle af de mest populære online undersøgelsessider inkluderer: Ligesom med freelanceskrivning, kan du også blive freelance designer.

Når du er klar, skal du starte en online forretning med en e-handelsplatform som Shopify for at hjælpe dig med at forene alle dine salgskanaler. Find den sarte balance mellem tider, der passer til dine potentielle studerendes skemaer såvel som dine egne. Og du kan tjene penge online ved at skrive dem. Få betalt i form af gratis Amazon-gavekort! Unbabel - Et af de største websteder, der ansætter online-oversættere Indkomstpotentiale: Tag donationer eller bede om meget lidt. Her kan du levere dine tjenester på to måder: Har du et blødt hjørne til akademisk undersøgelse?

Hvis du er god og ikke har noget imod at tage en risiko, kan du købe tidligt i bulk og sælge videre når mani rammer. Robinhood ditches 3-dages ventetid, fronter nye brugere 1000 krtil at købe aktier - techcrunch. Du kan ikke genskabe tid. RealtyMogul - Invester direkte i individuelle ejendomme Fundrise - Invester i en REIT, der betaler et stort udbytte Indkomstpotentiale: De scanner dine e-mail-arkiver for modtagelse af alle online køb, der er foretaget. Han samlede over kr500 pr. Måned for at coache et par hold og privatundervisning. Når du er klar, kan du derefter starte din blog med Bluehost og få webhosting for kun kr3. Nogle virksomheder lægger stadig alle deres æg i en kurv og fokuserer kun på en platform til at tjene penge online.

Der Er Ingen Bedre Tid End Nu Til At Opbygge En Virksomhed Og Tjene Penge Online.

Overvej emner som: Det menneskelige sind er fastgjort for at undgå smerter på kort sigt og ikke på lang sigt. For at tilføje til det, får du betalt på kortest mulig tid! Hvis du er ekspert på et bestemt nicheemne og kan samle nogle af de bedste ressourcer på det fra hele internettet, kan du oprette aktuelle hubs og få betalt via websteder som HubPages.

Hvordan Kommer Jeg I Gang?

Buzzsprout er ubestemt vært for dine filer, giver ubegrænset lagerplads og 250 GB båndbredde pr. Måned (som dækker ca. 20.000 til 40.000 afspilninger pr. Måned). Dette kræver noget arbejde med at blive konfigureret, men når du først har gjort det, kan du starte netværk med ejendomsmæglere. Der er mange forskellige annoncenetværk at vælge imellem. Ved ikke at skrive så forbandet meget og outsourcing af visse aspekter af dit indhold og SEO (gratis), 200x din erhvervelse af backlink og Domain Authority (DA) i skala.

Det er dog ikke ualmindeligt, at agenter tjener så meget som kr13 på en time, når du tager højde for bonusser og incitamenter. Tag gode billeder, skriv en fantastisk beskrivelse, inkluder alle faciliteter og svar hurtigt på spørgsmål. Det store spørgsmål er bare hvor mange penge du kan tjene, og hvor meget arbejde der er involveret. Korrekturlæser er behov, jeg ved det, fordi jeg bruger en selv. Uanset om du sælger på et lille sted eller åbner en online butik, er din kundeservice vigtig. At skrive kopi til websteder er en anden stor freelancing mulighed for dem, der har en måde med ord. Tænk på denne sidevarsel som at købe et aktiv og sælge det til en højere pris. Hvis du rejser buff, så prøv at rejse i løbet af lavsæsonen.

Det afhænger virkelig af, hvor du bor, men du kan opkræve kr30 om dagen, hvilket viser sig at kr600 om måneden (forudsat at det er i 8 timer om dagen), mens nogle dagpleje opkræver kr900 eller mere om måneden. Se på nogle fremragende eksempler på, hvordan du kan finjustere dine titler for at få maksimal opmærksomhed. Hvis du bor i et koldt klima, skal du vente til vejret bliver varmere.

  • Han sagde, at det så interessant ud, og hej, det var gratis (havde ingen idé om, at du kunne sælge det).
  • Og fremskridt inden for videoteknologi og videoredigeringssoftware fører til endnu mere spændende muligheder for at tjene penge online.

Lokal Forretningsrådgivning

Her er et par websteder for at komme i gang: Meget ofte gør de mest forsømte billeder af dagligdagsgenstande tricket som en simpel pen og papir. Måder at finde hurtige kontanter, swagbucks betaler dig mikrobeløb for kvalificerede søgninger, du udfører ved hjælp af deres søgemaskine. Du giver dem følsomme kontooplysninger. Mange transskriptionsfirmaer betaler pr. Transkribert lydtime, så det er i din bedste interesse at være så hurtig og præcis som muligt for at maksimere din indtjening. Du kan registrere dig for online mikroopgavefirmaer.

Det kan være svært at få voice-over-arbejde i gang, men du kan muligvis starte på en platform som Fiverr, indtil du får et par spillejobs under dit bælte. Se min ultimative guide: Der er ingen auktionsgebyrer, så du kan beholde mere af de penge, du får fra ting, du sælger. 78% af B2C-virksomheder er afhængige af brugergenereret indhold, som disse videoer, til deres marketingkampagner. Du skal bare bedømme stedet på kvaliteten af ​​deres pizza og bemærke deres leveringstid. Cardpool har også kiosker og kassererassisterede placeringer, så du kan få kontanter på stedet. Jeg ved, at jeg har haft dette sket med mig mange gange. Til sidst skal du huske at altid have en solid freelance-kontrakt på plads.

Måden at få penge i dine hænder dagligt herfra er at anmode om en udbetaling hver dag. Vi fortsætter med at tilføje nye måder til denne side, så gå videre og bogmærke den. Jeg brugte denne service, når jeg rejste i Schweiz med en ven og kan bekræfte, at det er en fantastisk service.

MSEs første Eco-MoneySaving velgørenheds tøjbytte nogensinde

Og du kan reducere din risiko ved at investere i skiver på hundreder af forskellige lån. Du kan drage fordel af online platforme, der allerede er derude eller grene ud og oprette din egen pengeindtægtswebsted. Mennesker med gode skrivefærdigheder og en fremragende sans for humor kan lide at skrive for Cracked, en af ​​de mest humoristiske og interessante publikationer i branchen. Åh, hvor naiv jeg var. Lær at handle med binære optioner, så ofte som bedre! Du kan tjene over kr200 om måneden (indtjeningen varierer).

Jepp, og scamet 'e-mail-behandlingsjob' fra i dag er bare en variation af det!

Har ikke onlineauktioner slut på uklare timer. Men du er nødt til at starte et sted! Hun undersøgte hvad der var populært på Etsy og begyndte at lave kunstneriske versioner af folks fotos. Betydning, de vil ikke betale for trafikken. Top 10 amerikanske valutamæglere af tradersasset, 1 for indstillinger. Den mest populære mulighed er at bruge Amazon FBA, der håndterer al oplagring og forsendelse ("opfyldelsen") til dig.

Du kan gå til Amazon, der giver gavekort til at arbejde iPhones, eller websteder som Decluttr, der giver dig kontanter til den gamle telefon. Hvis du virkelig ønsker at ringe til kontanterne, er det en vej at leje et privat hjem eller lejlighed. Du vil bestemt have en online tilstedeværelse, så folk, der søger dit område efter sådanne klasser, kan finde dig. I modsætning til en e-bog, der er afsluttet og sendt til verden, en online butik, hvor dine kunder er en gang købere sandsynligvis over hele nationen, eller en blog, hvor du er heldig at få et par kommentarer til dine indlæg, har kurser en høj samfundsfaktor. Nogle online platforme kan opkræve notering, salg og andre forskellige gebyrer, der skærer i fortjeneste. Lær hvordan du kører Facebook-annoncer (Psst... Fuldfør dette online Facebook Side Hustle Course.) Lyder ret godt, er det ikke? Virksomheden kører også heldige træk gennem året, hvor du kan vinde mellem kr500 og kr5.000, og du er indgået i dem som en belønning, hver gang du udfylder en undersøgelse.

Du får betalt for at reklamere for produkter på dine fotos, fra at bære bestemte tøj til actionbilleder af dig ved hjælp af bestemt merchandise.
  • Ting begyndte at blive psykologisk i slutningen.
  • Læs videre for at lære 10 forskellige måder, som dit websted kan hjælpe med at tjene penge på.
  • Det tager tid at starte en freelance-virksomhed, der arbejder hjemmefra, så det er vigtigt at kende dine mål fra starten.
  • Du kan snuble over et program, der hævder at betale 6 (og endda 7-tal) til dets medlemmer, men deres eneste kommunikationsmetode er en uklar e-mail?
  • Enhver succesrig virksomhed og person har leveret en enorm mængde værdi i starten.
  • Den gennemsnitlige YouTuber tjener kun kr15/måned.

Opret Og Tjene Penge På En Blog

Produkter - Du kan oprette dit eget produkt, f.eks. En e-bog eller computersoftware. De vigtigste funktioner inkluderer: Faktisk siger folk, der får mest ud af at tage online-undersøgelser, det er bedst at tilmelde dig mindst fem til 10 virksomheder, hvis du vil foretage undersøgelser dagligt. Hvis du har et velkendt og populært websted, kan du oplade andre bloggere til gæstepost på din blog. Du kan få kr5 bare for at tilmelde dig! Oprindeligt er et websted, der mest belønner medlemmerne for at gennemføre betalte tilbud gennem sin tilbudsvæg, selvom der også er nogle andre opgaver her. De fleste virksomheder tilbyder forudbetalte forsendelsesetiketter, hvilket sparer dig tid fra at skulle udskrive forsendelse eller gå til postkontoret. Tro mig, masser af forældre vil betale dig for at redigere optagelses essays og tilbyde konstruktiv feedback til deres børn.

Du kan derefter begynde at promovere dine coachingtjenester online og hente klienter. Lyder drømmende! Det er, at de fortæller dig, at det vil være hurtigt, og at de har gjort det meste af arbejdet for dig.

Du kan nemt sælge dine brugte ting, leje et ekstra værelse i dit hjem eller din lejlighed og tilbyde dine tjenester til verden. Det er ekstremt nemt at oprette en online butik med sider som eBay Hvis du klikker på dette link og foretager et køb, tjener vi en provision uden ekstra omkostninger for dig. Hvis du er interesseret i at udforske denne proces indgående, så tjek disse ressourcer og succeshistorier fra Hostinger-brugere: Den acceptabel igangværende sats er nu 1% provision på salget.

Begynd At Investere I Fast Ejendom

Fordi det faktisk koster dem penge at få varen trukket væk af papirkurven. Modtag månedlige betalinger, når låntagere tilbagebetaler deres lån. Tilknyttede virksomheder - Der er mange tilknyttede netværk, såsom FlexOffers og CJ Affiliate, der giver dig mulighed for at markedsføre andre menneskers produkter og tjenester. Forestil dig, hvis dine videoer begynder at ramme millioner af visninger! Tjek HairSellon for at lære om deres krav og hvad du skal gøre for at få kontanter til dit hår. Premium-planer kan ikke omfatte nogen annoncer, gratis downloads, adgang til ekstra indhold, forums for medlemskab og meget mere.

Som feltagent modtager du tilbud via appen til at udføre opgaver på din nuværende placering.

Amazon Mturk (anmeldelse)

Denne funktion giver dig mulighed for automatisk at kopiere de mest succesrige forhandlere på Etoro. Vil du trække en millionær tilbage? find ud af, hvor meget du har brug for at spare, afhængigt af din alder. De betaler dig mindst kr50 for hver artikel, du sender, der bliver offentliggjort. Inden du har en betydelig track record og omfattende anmeldelser, vil sourcing arbejde i en af ​​disse meget konkurrencedygtige platforme være vanskeligt.

Hvis at finde en bedre løsning på et problem, som hundreder eller tusinder af mennesker har, ikke ser ud som en mulighed lige nu, kan du have det bedre med at etablere en virtuel butik og sælge fysiske ting.

Tjen Penge På Ting, Du Allerede Ejer

Den første tilgang involverer brug af freelance-steder som Upwork og Freelancer. For at støtte vores arbejde tjener vi penge på nogle links til virksomheder og tilbud på vores site. Endnu bedre er at vise, at du har nogle erfaringer med den niche, hvor du prøver at finde et job. Mobilappen er en stor hjælp, når du er fyldt med diverse bokse i din blanke kælder eller svulmende loft. På mindre tekniske vilkår er der et tomrum, der skal udfyldes ved at forbinde de punkter med færdigheder, som du besidder, og pengeprogrammer, der er tilgængelige. Ingen skjulte gebyrer og helt gratis! Vælg et brugernavn, der fungerer for dig og er mindeværdig (hvis du bruger en eksisterende Google-konto, skal du redigere dit brugernavn i Google+). UserTesting betaler dig for at besøge websteder eller apps, udføre et sæt opgaver og registrere dine tanker.

Tænk over det... dit publikum sandsynligvis: Du skal bare scanne stregkoder på dine køleskabsprodukter og sende dem til dem. Deltagerne kan tjene mellem kr60 og kr250, afhængigt af om det er et timebaseret engagement eller en hel dags øvelse. Faktisk skal du være mere forsigtig end nogensinde, da de falske muligheder er blevet mere sofistikerede i deres markedsføring.

Selvom det betyder, at du muligvis skal forpligte dig lidt mere tid, betyder det, at hvis du har tålmodighed til at holde ud med dem, betaler de flere penge end de fleste undersøgelses- og belønningswebsteder. Hvis du er villig til at påtage sig en vis risiko og have hjertet af en ægte hustler, kan du tjene ekstra penge online ved at kun sælge provision for startups og andre virksomheder. Lej din bil til annonceplads Dette er til den ægte hustler, der ikke har skam. Med globalismen spreder sig hurtigt, er flere og flere ansatte og arbejdsgivere nødt til at håndtere filer, dokumenter og samtaler på andre sprog. Selv hvis du allerede har erfaring eller freelance-klienter, kan disse netværk være en god måde at supplere din indkomst og holde arbejdet med at komme ind uden at bruge for meget tid på kolde opsøgende. Tjen penge ved at leje dem på Sparkplug. Nogle af disse metoder kræver TIDLIGERE ERFARING.

Besvare Spørgsmål

Hvis du er villig til at se en andens hjem - og måske fodre kæledyrene, vande planterne og tage affaldet ud - bliver en husstue. Alt hvad du gør er at lytte til musik og vurdere/gennemgå den. Indløs dine point til gavekort, rejse miles og mere fra over 75 top detail-, restaurant- og rejsepartnere. Medium - For optræden der tager nærmere en måned. Og efter at have prøvet de fleste af løsningen, anbefaler jeg stærkt Teachable - en online platform designet specielt til kurser. Stemmeskuespillere af høj kvalitet er i særlig stor efterspørgsel inden for marketingområdet, da videomarkedsføring har eksploderet i popularitet i de senere år. Du kan begynde at levere restaurant mad, dagligvarer eller andre varer til kunderne for nogle gode sidepenge. Hvis du har en omsættelig færdighed - som skrivning, design, webudvikling, marketing, projektstyring eller andet - er en af ​​de nemmeste måder at tjene bæredygtige ekstra penge online på at starte freelancing.

Fra at arbejde derhjemme og indstille dine egne timer, til at vælge din arbejdsbyrde og indstille dine egne priser, er det svært at slå en livsstil, som du har fuld kontrol over.

Rakuten (tidligere Ebates): Her er en tjekliste for at komme i gang: VIPKID-lærere tjener mellem kr14 og kr22/hour. Bare pas på ikke at lægge billeder af varemærker, mærker, ophavsretligt beskyttet eller menneskers ansigter, der let kan identificeres, medmindre du har en modeludgivelse. Jeg tøver med at lægge denne her, fordi en e-bog i sig selv normalt ikke tjener ekstra penge, medmindre du er en fremragende marketingmedarbejder. Det er ikke alle.

Du vil finde en niche, du brænder for... og en, der tjener gode penge. Hvad er det, spørger du? Hvis du kan holde styr på og annullere, før du bliver debiteret (hvis du ikke ønsker produktet), er dette et godt sted at tjene penge. Forudsat at det er det, du elsker, lad os tale om at tjene penge med det. Et par timer om ugen forpligtet til kun en eller to af følgende muligheder vil sætte dig i en meget stærkere position til at være økonomisk sikker og uafhængig. Sådan kommer du i gang med postkammerater: Klik her for at lære mere om CareetSteps arbejdsgiverfortrolige træningsprogrammer, som har en næsten perfekt bedømmelse på TrustPilot efter næsten 1.000 kundeanmeldelser.

Top pålidelige online indtjeningssteder, som f.eks. Lyft og postkammerater, er kun to af de mange koncerter, hvor alt hvad du behøver er en smartphone og et køretøj for at komme i gang.

Tjen Penge Online

Det er langt nemmere at finde pålidelige måder at tjene penge online på de steder, du bor. Du kan nemt starte din egen blog her ved blot at følge mine 20 min trin for trin blog opsætning tutorial. Hvis du er seriøs med at blive freelance-forfatter, skal du vælge en niche og blive ekspert på dette emne. At bevæge sig, rengøre, levere og være en altmulighed har det 'højeste indtjeningspotentiale' ifølge TaskRabbit. Du kan først oprette en brugerdefineret overvågningsliste over alle de bedste kryptokurser og lagre, der kan købes: Opret en blog, og udnyt den til tilknyttede salg eller aftaler om godkendelse af produkter. Nye eller opdaterede webstedsejere kompenserer dig for at teste deres websteder.

Sådan starter du en rentabel blog om 7 dage? Med Amazon Kindle-butikken kan enhver udgive en e-bog og tjene penge. Belønningskataloget er så massivt, at du sandsynligvis har svært ved at indsnævre dine valg!

Disse investorer modtager derefter aktier i virksomheden til gengæld.